Saunaremontti

Uudistamme saunat Vihdin, Lohjan, Karkkilan ja Kirkkonummen sekä Länsi-Uudenmaan alueilla

Vanhat lauteet, tehoton kiuas, ikääntyneet paneelit ja laatoitus ovat usein syitä, miksi moni saunaremontin tilaa. Saunaan on mahdollista rakentaa vaikka mitä erilaisia, uusia ratkaisuja tunnelmallista valaistusta myöten, joita vanhassa saunassa ei ole ollut. Jopa äänentoisto voidaan asentaa kosteisiin tiloihin, jolloin lempimusiikista pääsee nauttimaan rentouttavien löylyjen lomassa. Ota yhteyttä  ja kysy toteutusta toiveillesi! Saunaremontti on saatavilla Nummelan ja muun Vihdin, Karkkilan, Lohjan, Kirkkonummen sekä Länsi-Uudenmaan alueilla.

Ilmainen kartoituskäynti

Tilaa meidät kohteeseesi, niin annamme arvion saunaremontin kustannuksista huomioiden tehtävät työt, materiaalit ja toiveesi. Tämä ei maksa sinulle mitään saati sido sinua mihinkään. Teemme reilun tarjouksen ja pyrimme sellaiseen sopimukseen, joka on sinulle sopivin ja joustavin.

Tarvetta kylpyhuoneen tai wc:n remontille?

Samalla kun saunaremontti laitetaan aluilleen, kunnostetaan usein myös kylpyhuone. Näin uudesta ilmeestä saadaan yhtenäinen ja remontti hoituu kätevästi samalla kertaa. Meiltä voi tilata niin ikään muut märkätilaremontit, joita teemmekin runsaasti. Toki muutkin kodin remontit onnistuvat!

Ota yhteyttä

Hyödynnä kotitalousvähennys

Muistathan, että voit hyödyntää kotitalousvähennyksen tekemistämme kunnossapito- ja perusparannustöistä.

Lisätietoja vero.fi-sivuilla »