Keittiöremontti

Palvelemme Vihdin, Lohjan, Karkkilan ja Kirkkonummen alueilla sekä Länsi-Uudellamaalla

Keittiö kuuluu jokaiseen kotiin. Yhdelle keittiö on kodin tärkeimpiä tiloja, toinen ei välttämättä välitä kokkailusta sen enempää. Yhtä kaikki, kaunis ja käytännöllinen keittiö on tärkeä osa asumisviihtyisyyttä. Tai kenties olet myymässä asuntoasi ja haluat nostaa sen arvoa uudella keittiöllä. Tilaa tällöin keittiöremontti ESP-Saneeraukselta Nummelan, Vihdin, Lohjan, Karkkilan ja Kirkkonummen sekä Länsi-Uudenmaan alueilla!

Remontoimme keittiösi sellaisella kokonaisuudella ja sellaisilla materiaaleilla, jotka sopivat makuusi parhaiten. Ota yhteyttä, niin jutellaan toiveistasi. Tulemme mielellämme tekemään kohteeseesi ilmaisen kartoituskäynnin, joka ei velvoita vielä mihinkään.

Keittiöremontti, jossa sinun ei tarvitse tehdä mitään

Vahva ammattitaito ja kattava yhteistyökumppaniverkosto mahdollistavat keittiöremontin tavalla, joka ei vaadi sinulta mitään. Hoidamme kaiken purkutöistä kaluste-, kodinkone-, LVI- ja sähköasennuksiin, jopa loppusiivoukseen ja jätteiden poiskuljetukseen saakka. Teemme myös lattia- ja laatoitustyöt sekä muut pintatyöt. Saat siis täysin valmiin keittiön, jota voit alkaa käyttää vaikka saman tien.

Tehdään keittiöideastasi totta – ota yhteyttä!

Kerro meille ajatuksista, joita sinulle on uutta keittiötäsi varten. Käy tutustumassa myös kuvagalleriassa, josta näet erilaisia toteutuksiamme. Toki mekin autamme ideoimaan toiveitasi vastaavia keittiöremontti-ratkaisuja.

Ota yhteyttä

Hyödynnä kotitalousvähennys

Muistathan, että voit hyödyntää kotitalousvähennyksen tekemistämme kunnossapito- ja perusparannustöistä.

Lisätietoja vero.fi-sivuilla »