Huoneistoremontti

Kunnostamme huoneistot Vihdin, Lohjan, Karkkilan ja Kirkkonummen sekä Länsi-Uudenmaan alueilla

Huoneistoremontti, jonka tekee kokenut ammattilainen, jättää jälkeensä kauniit, siistit ja kestävät pinnat. ESP-Saneeraus tekee huoneistoremontit Nummelan, Vihdin, Lohjan, Karkkilan ja Kirkkonummen sekä Länsi-Uudenmaan asukkaille heidän toiveidensa ratkaisuilla. On tärkeää, että koti näyttää omistajaltaan – siksi kuuntelemme tarkoin asiakkaitamme ja kartoitamme remontoitavat tilat huolellisesti.

Tilaa ilmainen arviointikäynti, jonka pohjalta saat meiltä tarjouksen. Myös yritykset voivat kysyä palveluamme liiketilojen, toimistojen ja muiden yritystilojen muutostöihin.

Remonteista kalusteasennuksiin kotimaisella työllä

Laatoitukset, lattia-asennukset, maalaukset, tapetoinnit, listoitukset ja kaluste-asennukset – kaikki nämä onnistuvat meiltä. Mikäli kyseeseen tulee esim. uusi valaistus ja muut sähkö- tai putkityöt, nekin hoituvat kauttamme. Riittää, että asioit vain palvelualttiin henkilökuntamme kanssa. Käytämme vain kotimaista työvoimaa.

Oletko miettinyt jo jonkin aikaa, että tilat olisivat uudistuksen tarpeessa?

Entä, jos ryhtyisimme tuumasta toimeen? Ota yhteyttä – huoneistoremontti lähtee siitä. Ryhdymme ilomielin suunnittelemaan kanssasi sen laajuista remonttia kuin haluat.

Ota yhteyttä

Hyödynnä kotitalousvähennys

Muistathan, että voit hyödyntää kotitalousvähennyksen tekemistämme kunnossapito- ja perusparannustöistä.

Lisätietoja vero.fi-sivuilla »