Lattiaremontti

Teemme lattia-asennuksia Vihdin, Lohjan, Karkkilan ja Kirkkonummen sekä Länsi-Uudenmaan alueilla

Lattiaremontti on helpointa tilata ESP-Saneeraukselta. Olemme lattia-asennusten ja remonttien erikoisosaaja Nummelan ja muun Vihdin, Karkkilan, Lohjan ja Kirkkonummen sekä Länsi-Uudenmaan alueilla. Teemme kaikki lattiatyöt materiaalista riippumatta alusta loppuun. Hoidamme jopa työmaan siivouksen ja remonttijätteiden poisviennin. Uusi lattia loistaa hohtoaan käyntimme jälkeen ja nostaa koko huoneiston aivan uuteen valoon!

Laminaatti, parketti vai vinyylikorkki?

Jos pidät tyylikkäästä ja arvokkaasta parketista, kestävästä laminaatista tai helppohoitoisesta vinyylikorkista, meiltä asennus onnistuu. Keittiöön, märkätiloihin ja kodinhoitohuoneeseen paras ratkaisu on puolestaan laatoitus, halutessasi miellyttävällä lattialämmityksellä varustettuna.

Asennamme lattian kuin lattian lopputuloksella, jonka varmasti huomaa: jälki on siistiä ja kaunista, saumat eivät repsota ja liikkumavarat on huomioita. Luonnollisesti hoidamme tarkkuutta vaativat listoitukset.

Ilmainen kartoituskäynti

Lattiaremontti lähtee ilmaisesta arviointikäynnistä, jossa tulemme kohteeseesi arvioimaan työn tarpeen ja materiaalien kustannukset. Tämä ei sido sinua mihinkään. Samalla voimme katsoa, mikäli kotonasi tarvitaan muita remontteja. Meiltä onnistuvat niin huoneisto-, keittiö-, sauna- kuin kylpyhuoneremontitkin.

Ota yhteyttä

Hyödynnä kotitalousvähennys

Muistathan, että voit hyödyntää kotitalousvähennyksen tekemistämme kunnossapito- ja perusparannustöistä.

Lisätietoja vero.fi-sivuilla »