Kylpyhuoneremontti

Remontilla kylpyhuone toimivaksi ja kauniiksi Vihdin, Lohjan, Karkkilan, Kirkkonummen sekä Länsi-Uudenmaan alueilla

Kylpyhuoneremontti purkaa pois vanhan, jo aikansa eläneen kylpyhuoneen. Uusilla laatoituksilla, kalusteilla ja tilaa säästävillä säilytysratkaisuilla kylpyhuonetta on taas mukavampi käyttää. Remontoitu kylpyhuone ja wc ovat arvokas lisä myös silloin, kun asuntoa ollaan myymässä. ESP-Saneeraus tekee kylpyhuoneremontit Nummelan, Vihdin, Lohjan, Karkkilan ja Kirkkonummen sekä Länsi-Uudenmaan alueilla. Halutessasi laitamme samalla saunankin kuntoon – lue lisää »

Kaikki uuteen kylpyhuoneeseen saman katon alta

Remonttiin riittää yksi yritys, joka pystyy hoitamaan kaikki tarvittavat työt laatoituksista kalusteasennuksiin, sähkö- ja putkitöihin. Kun asioit kanssamme, huomaat, miten helppoa remontin hankkiminen voi olla. Meillä on ammattitaitoa, kokemusta ja yhteistyökumppanit, joiden ansiosta kylpyhuoneremontti onnistuu kokonaisvaltaisesti aina työmaan loppusiivoukseen saakka.

Mitä kylpyhuoneremontti maksaa?

Me kerromme, kun tilaat meidät kotiisi kartoituskäynnille, joka ei maksa sinulle mitään, eikä sido sinua mihinkään. Arvioimme työn ja käytettävien materiaalien kustannukset, joiden pohjalta teemme sinulle tarjouksen.

Ota yhteyttä

Hyödynnä kotitalousvähennys

Muistathan, että voit hyödyntää kotitalousvähennyksen tekemistämme kunnossapito- ja perusparannustöistä.

Lisätietoja vero.fi-sivuilla »